مؤسسه آموزش عالی غیر دولتی- غیر انتفاعی الکترونیکی “دارالحکمه” در سال ۱۳۹۳ توسط گروهی از اساتید و فضلای خبره‌ی حوزه و دانشگاه با هدف آموزش و ترویج معارف امام صادق (علیه‌السلام) به زبان انگلیسی، تأسیس شده است.

این مؤسسه علاوه بر دوره‌ی کارشناسی معارف امام صادق (علیه‌السلام)، ارائه‌دهنده‌ی دور‌ه‌های آموزشی بلند مدت و کوتاه مدت مختلفی در حوزه‌ی معارف امام صادق (علیه‌السلام) -همگی به زبان انگلیسی- است.پذیرش دانشجو در دوره‌ی کارشناسی همه ساله از طریق کنکور سراسری و همچنین بر اساس ضوابط جذب دانشجویان خارجی سازمان سنجش و آموزش کشور، و پذیرش در سایر دوره‌ها بر اساس شرایط اختصاصی مؤسسه انجام می‌پذیرد.

تحصیل در همه‌ی مقاطع و دوره‌ها در این مؤسسه به‌صورت مجازی (الکترونیکی) بوده و تمامی کلاس‌ها بهنگام (آنلاین) برگزار می‌شوند. دانشجویان درصورت اتمام موفق هر دوره‌ی تحصیلی مدرک رسمی و مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری دریافت خواهند کرد.